New Gen Architecture

Nieuwsbericht 4 november 2020

architectuur-afbeelding
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Actuele projecten

Project: Restaurant te Utrecht

Zoals aangegeven in ons laatste nieuwsbericht, ontwikkelen wij een nieuw concept voor een restaurant. Een belangrijk onderwerp bij het ontwikkelen van dit concept is het maken van de juiste keuze van de kleuren die tevens ook weer goed aansluiten bij het interieurontwerp.

We hebben uiteindelijk gekozen voor twee hoofdkleuren, dat zijn de kleuren zwart en geel geworden. Van deze kleuren zullen er weer verschillende tinten worden gebruikt.

Waarom hebben wij gekozen voor de kleur zwart? Zwart wordt vaak geassocieerd met kracht en elegantie. In het concept willen wij een krachtige uitstraling weergeven, dit zal gecombineerd worden met elegante elementen in de meubilair.

Waarom hebben wij gekozen voor de kleur geel? Geel staat voor optimisme en energie, je wordt actief van de kleur geel. Daarnaast is het ook een warme kleur dat ook weer een warme welkom betekent voor de klanten.

Hieronder ziet u een impressie van het interieurontwerp. De eerste afbeelding is de plattegrond waarbij een indeling is gemaakt van de winkel, zoals hij gaat worden. In het midden is een schetsontwerp te zien waarbij een eerste indruk wordt gegeven van het interieurontwerp. Wat ook mooi is aan dit schetsontwerp is dat de kleuren naar voren komen, zodat je een beeld kunt vormen van hoe de kleurencombinatie straks zullen staan. De derde afbeelding laat de mogelijkheden zien van de verschillende materialen en kleuren. Ook is te zien hoe het interieur in werkelijkheid uit zal komen te zien.

Project: Toekomstbestendige woning te Lutjewinkel

Het project in Lutjewinkel is inmiddels in volle toeren bezig. Wij hebben een ontwerpboek samengesteld met de eerste ontwerpkeuzes zoals die gemaakt zijn door de opdrachtgever. In het ontwerpboek tonen wij de eerste schetsen, details en 3D impressies. Aan de hand van de gemaakte keuzes starten wij met het DO fase (Definitief Ontwerp).

Hieronder zijn een aantal impressies te zien van de eerste ontwerpfase.

Nieuwe projecten

Project: Huisartsenpraktijk te Ede

Met veel enthousiasme zijn wij gestart met het ontwerpen van een nieuwe indeling en interieur voor een huisartsenpraktijk. Het huisartsenpraktijk zal zich gaan vestigen in het huidige Medische Centrum Veluwse Poort in Ede. Wij zijn begonnen met het maken van de eerste schetsontwerpen. Als leidraad voor het ontwerpen van de plattegronden gebruiken wij de richtlijnen van het LHV (Landelijke Huisartsen Verenging). Meer informatie over het ontwerp zal in de komende nieuwsbrieven volgen.

Covid 19

Iedereen is jammer genoeg getroffen door het covid-19 virus. Ook wij in de architectenbranche moeten omgaan met onzekere toekomstverwachtingen. Net als alle bedrijven hebben wij ook goede voorbereidingen getroffen bij New Gen Architecture. Voorbereidingen zoals het integreren van het thuiswerken en gesprekken voeren met de opdrachtgevers. Helaas brengt het ook nadelige gevolgen met zich mee. We kunnen niet constant met de klant direct in contact blijven, waardoor uitwisselingen van ideeën, die nodig zijn om de innerlijke en vormgevende creativiteit te stimuleren, iets lastiger worden dan we gewend zijn.

Wij houden ons uiteraard ook aan de huidige “corona regels”

  • Werk zo véél mogelijk thuis.
  • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Was uw handen regelmatig.
  • Hoest of nies in de binnenkant van uw elle boog.
  • Schud geen handen.
  • Mondkapjes dragen in de gemeenschappelijke ruimtes (gang, sanitair ruimten, pantry, keuken en entree).
  • Bij gezondheidsklachten thuis blijven.

Deel dit bericht met je vrienden

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer Nieuws

nieuwe projecten

Nieuwsbericht 21 juni 2021: Nieuwe projecten

In deze nieuwsbrief van maandag 21 juni zullen wij aandacht besteden aan onze uitgevoerde projecten. Inmiddels hebben wij voor onze opdrachtgevers een aantal projecten afgerond

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik u helpen?