New Gen Architecture

Nieuwsbericht 22 februari 2021: “Nieuwe projecten 2021”

Architect-New-Gen-Architecture-Work-in-progress
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

In deze nieuwsbrief van maandag 22 februari 2021 zullen wij aandacht besteden aan onze uitgevoerde en lopende projecten. Inmiddels hebben wij voor onze opdrachtgevers een aantal projecten afgerond die wij graag onder uw aandacht willen brengen.

Zoals u wellicht al weet heeft de jonge en dynamische onderneming New Gen Architecture in de afgelopen tijd een professionele wijziging doorgemaakt in het bedrijfsconcept, welke meerwaarde heeft gehad voor onze gewaardeerde opdrachtgevers en uiteraard onze onderneming.

New Gen Architecture geeft op creatieve wijze invulling aan uw huisvestingswensen en bouwplannen met doordachte, efficiënte en duurzame ontwerpen. Dat betekent dat ruimtelijk kwaliteit en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat.
Alle werkzaamheden worden verricht met de allerbeste 3D software, hierdoor krijgt de opdrachtgever in een vroeg stadium een indruk van de nieuwe bouwplannen.

De laatste projecten die wij met alle tevredenheid van de opdrachtgever hebben afgerond, worden hieronder toegelicht.

Project 1: Almere, Waagstraat. Interne verbouwing met constructieve wijzigingen.

In dit project is een cruciaal element van de bestaande dragende constructie vervangen door een nieuw dragende constructie. Wat houdt dit in? Door de wijziging in het constructie element hebben wij een dubbele woonoppervlakte weten te creëren in de woning. De bestaande garage is toegevoegd aan de woning. Doordat de garage een deel is geworden van de woonoppervlakte, heeft deze oppervlakte moeten voldoen aan de nieuwe wooneisen van het bouwbesluit. Hieronder ziet u de constructie en het eindresultaat.

Project 2: Silvolde, Lichtenbergseweg. Verbouwing en aanbouw.

Bij dit project hebben wij voor onze opdrachtgever een dierenfysiotherapie praktijk aan huis gecreëerd. In de stijl van de bestaande woning is ook een luxe terras ontworpen. De karakteristieke kenmerken van de bestaande woning zijn geheel intact gelaten en hebben wij een passend modern ontwerp weten te creëren.

Project 3: Hoofddorp, Boekanierlaan. Verbouwing en aanbouw.

In Hoofddorp is de opdrachtgever tevredengesteld door de woning een vernieuwing te geven van top tot teen. Een aantal belangrijke elementen die wij hebben ontworpen zijn; een nieuwe gevel geheel in het wit, nieuwe duurzame kozijnen, geheel nieuwe serre en een interne verbouwing. Hieronder ziet u de 3D impressies van de voortgang van de verbouwing.

Project 4: Roosendaal, Markt. Gevelwijziging historisch gebouw in het centrum.

In dit project is een gevelwijziging en een interne verbouwing tot stand gebracht voor het mooie en klassieke gebouw middenin het centrum van Roosendaal. Het historisch gebouw komt uit het jaar 1907. Doordat wij te maken hebben met het beeldbepalend gebouw worden er vanuit de gemeente strenge eisen vastgesteld voor het ontwerp. Hieronder laten wij een aantal mooie gevelaanzichten zien van de bestaande en nieuwe situatie.

Project 5: Tiel, Burgemeester Meslaan. Interne verbouwing met een gevelwijziging en een nieuwe kantoorruimte in de bestaande schuur.

In dit laatste project is een ontwerp gecreëerd voor de voorgevel. Het klassieke gebouw komt uit het jaar 1930. Daarom was het noodzakelijk om te houden aan de strenge bouwregels vanuit de gemeente. Er is een ontwerp gecreëerd die past bij het straatbeeld waar meerdere van dit soort klassieke gebouwen aanwezig zijn. In verband met het vele thuiswerken is de bestaande schuur uitgebouwd tot een nieuw kantoor aan huis.

Deel dit bericht met je vrienden

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Nieuws

nieuwe projecten

Nieuwsbericht 21 juni 2021: Nieuwe projecten

In deze nieuwsbrief van maandag 21 juni zullen wij aandacht besteden aan onze uitgevoerde projecten. Inmiddels hebben wij voor onze opdrachtgevers een aantal projecten afgerond

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik u helpen?