New Gen Architecture

Nieuwsbericht 21 september 2020: “Laatste nieuws bij New Gen Architecture”

Update-new-gen-architecture
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Vandaag is ons bedrijf al drie weken in volle toeren bezig in zijn nieuwe naam als ‘’New Gen Architecture’’. Zoals u wellicht al weet, biedt New Gen Architecture diensten aan in de vorm van kleinschalig tot middelgrote bouwkundige projecten. Ons uitgangspunt is dat wij uw wensen en ideeën vertalen naar mooie woningen. Dit doen wij al jaren en zullen onze klanten tevreden blijven houden door dit in verdere jaren ook voort te zetten! Een mooie toevoeging aan ons uitgangspunt is dat wij duurzame bouwprojecten aanbieden aan diegene die duurzaamheid ook zo belangrijk vinden als ons!

Actuele projecten
Over duurzaam gesproken kunnen wij u vertellen dat door onze New Gen Architecture ontwerpers ondertussen hard wordt gewerkt aan mooie en duurzame projecten. Wij willen enkele projecten graag bij u onder de aandacht brengen!

Één van de projecten betreft de duurzame en toekomstbestendige nieuwbouwwoning in Lutjewinkel. Het gaat hier om het bouwen van een woning, waarbij drie aspecten naar voren komen: Duurzaamheid, toekomstbestendigheid en de esthetische uitwerking. Met duurzaam bouwen creëren wij een betere leefomgeving en gaan wij bewust om met bouwmaterialen. Met toekomstbestendig bedoelen wij dat de woning straks met minimale aanpassingen kan worden aangepast in een gelijkvloerse zorgwoning. Uiteraard gaan deze aspecten allemaal gepaard met de esthetiek. Ons uitganspunt voor de gevel afwerking is het hergebruiken van houten delen. Daarnaast willen wij een mansarde dak toepassen dat weer aansluit aan de architectuur van de omgeving.

Een ander project betreft het nieuwe ontwerp van een restaurant in Utrecht. Het restaurant krijgt een nieuwe, strakke en een moderne ontwerp. Wij laten dit ontwerp aansluiten met het traditionele Turkse & Marokkaanse keuken, zodat het ontwerp plaatje helemaal compleet wordt. Het is niet alleen een ontwerp dat wordt gecreëerd, maar ook een compleet nieuwe identiteit. Met het gebruik van zwarte aspecten en strakke stijl, wordt er als het ware een geheel nieuw leven in het restaurant geblazen!

De mooie ontwikkelingen van beide projecten worden vervolgd.

Contactgegevens
Mocht u ook uw nieuwe ideeën willen bespreken met New Gen Architecturen, dan kunt u ons bereiken via:
E-mail: e.ozturk@newgenarchitecture.com of via info@newgenarchitecture.com
Telefoon: 030-2690218 of via 0639218969
Adres: Hora Plantsoen 20, 6717 LT Ede.

Uiteraard bent u altijd van harte welkom op ons kantoor om uw ideeën onder het genot van een kopje koffie te bespreken!

Deel dit bericht met je vrienden

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer Nieuws

nieuwe projecten

Nieuwsbericht 21 juni 2021: Nieuwe projecten

In deze nieuwsbrief van maandag 21 juni zullen wij aandacht besteden aan onze uitgevoerde projecten. Inmiddels hebben wij voor onze opdrachtgevers een aantal projecten afgerond

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik u helpen?