New Gen Architecture

Nieuwsbericht 1 september 2020: “De overgang naar New Gen Architecture”

rebranding
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Sinds 2015 bieden wij diensten aan onze klanten in de vorm van kleinschalig tot middelgrote bouwkundige projecten. Dit doen wij iedere dag weer met veel passie en kracht! Wij ontwerpen huizen en begeleiden het traject tot aan de oplevering. Onze kracht zit in het verrassend vertalen van uw wensen tot mooie huizen, die ruimtelijk, functioneel en modern zijn.

Ontwikkelfase
Door de tijd heen zijn wij ontwikkeld tot een succesvol bedrijf, genaamd Design Lab Int. Ons uitgangspunt is dat een goed idee leidt tot een ontwerp met een goede identiteit, dat voldoet aan uw wensen. Een belangrijke toevoeging aan ons uitgangspunt is dat wij aan uw wensen voldoen door duurzaam te opereren. In deze tijd is het immers noodzakelijk om aan de behoeften te kunnen blijven voorzien. Dit heeft geresulteerd in een re-branding, waarin wij onze uitgangspunten uitbreiden tot een breder scala, waar duurzaamheid meer naar voren komt!

Van de kleur “rood naar blauw”
De kleur van het concept van Design Lab Int was rood. Daarmee wilden wij de boodschap geven dat wij een aantal uitgangspunten vooropstellen. Een belangrijk uitgangspunt is ‘’het vertalen van de wensen van de klanten tot mooie woningen’’.  Wij vinden dat dit uitgangspunt tot één van onze krachten is uitgegroeid.

Nu wij een aantal belangrijke zaken op orde hebben gezet, willen wij met de kleur blauw een ander uitgangspunt onder de aandacht brengen. Met blauw willen wij laten zien dat wij duurzamer denken. Blauw zoals de kleur van schone lucht, water en frisheid, maar ook loyaal, status gericht en professioneel handelen.  Als u kijkt naar het nieuwe logo van ons bedrijf, ziet u blauw eveneens voorop komen.

Totale re-branding
Gezien de nieuwe en mooie ontwikkelingen in ons bedrijf en ons vijfjarig jubileum, vonden wij het een goed moment om ons bedrijf een nieuwe en een frisse start in te blazen! Wij hebben een totale re-branding gedaan van bedrijfsnaam tot visitekaartjes.

Design Lab Int gaat vanaf heden door in de naam als New Gen Architecture. ‘’New Gen’’ als in bouwen voor de ‘’nieuwe generatie’’ klanten. Die duurzaamheid in het bouwen ook zo belangrijk vinden als ons!

De ‘’A’’ in ons logo staat voor architectuur, de blauwe kleur geeft de boodschap van de blauwe golven, de zee, en vooral de frisheid van duurzaam handelen. Onze website is geheel veranderd in de kleuren blauw. Daarmee hebben wij ook een mooie, strakke en vooral een frisse website weten te krijgen.  

Nieuwe Locatie
Tot slot verdiende ons kantoor ook een nieuwe locatie. Ons kantoor bevindt zich vrij centraal in Nederland, waarbij alle uithoeken van Nederland toegankelijk zijn. In een bosrijk gebied in Ede aan de rand van de Hoge Veluwe.  Hiermee hopen wij onze klanten uit de rest van Nederland eenvoudig te kunnen verwelkomen bij ons nieuwe bedrijfspand in de centraal gelegen locatie in Ede.

Bedankt voor het vertrouwen tot nu toe. Wij hebben veel zin in de toekomst en kijken uit naar een verdere samenwerking!

Deel dit bericht met je vrienden

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Nieuws

nieuwe projecten

Nieuwsbericht 21 juni 2021: Nieuwe projecten

In deze nieuwsbrief van maandag 21 juni zullen wij aandacht besteden aan onze uitgevoerde projecten. Inmiddels hebben wij voor onze opdrachtgevers een aantal projecten afgerond

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik u helpen?